U subotu počela nova kupališna sezona na gradskom bazenu

SC Mladost

Obično posle kiše dođe sunce. I činjenica je da smo sunce i letnje temperature poprilično dugo čekali ove godine. Takve vremenske (ne)prilike su uslovile da gradski bazeni ove godine svoje kapije zvanično otvore u subotu 8. juna.

’’Prvobitno je bilo planirano da bazeni počnu sa radom 25. maja, kako je nekada davno i bilo. Naši radnici su preduzeli sve da bazeni budu spremni za taj termin, ali protiv više sile se ne može. Mi smo željno očekivali letnje temperature i potpuno spremni dočekujemo novu sezonu, koja startuje sutra’’ – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

U sportskom centru se trude da svake godine na neki novi način obogate sadržaje koji se u kupališnoj sezoni nude brojnim posetiocima.

’’Ove godine smo potpuno uredili plato kod dva bazena za neplivače. Time smo povećali površinu za sunčanje, ali i ulepšali ovaj deo bazena. Postavljen je i novi montažni objekat na ulaznom platou, koji će služiti za potrebe Studentskog centra, ali i službe obezbeđenja. Trudimo se da svake godine napravimo pomak, i iskreno se nadam da je pred svima nama jedna lepa i uspešna kupališna sezona’’ – zaključuje direktor Stevanić.

Cene ulaznica se nisu promenile u odnosu na prošle godine. Dnevna karta je 150 dinara, mesečna 2000, a sezonska 4000 dinara. Radno vreme bazena je od 8,30 do 19 časova, dok će kroz desetak dana kupališni dan trajati do 20 sat. Iz SC Mladost pozivaju Čačane da letnje dane u što većem broju provode na bazenima, ali i da svojim ponašanjem daju doprinos uspešnoj kupališnoj sezoni.